پدرام پاک آئین، سخنگوی وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت از ابتدای دولت سیزدهم تمام تلاش خود را در زمینه تحقق دولت الکترونیک کرده است. با حذف موازی کاریها به ۱۵۰ سامانه رسیده ایم.
به گفته وی در حوزه سامانههای مستقیم خدماتی مانند ارزیابی مدارک دانش آموختگان خارج، سامانه انتقال دانشجویان خارجی به داخل و مدیریت تخصیص ارز به دانشجویان خارجی در پنجره واحد دولت الکترونیک قرار گرفته اند. سامانه سامح برای صدور مجوزهای حوزه بهداشت است که آن نیز در این بخش قرار داده شده است.
او گفت: هدف اصلی وزارت بهداشت قرارگیری امکان مشاهده پرونده الکترونیک سلامت شهروندی در پنجره واحد دولت الکترونیک است. با توجه به ضرورت حفظ حریم خصوصی شهروندان در دسترسی به این اطلاعات بر بستر اینترنت و با توجه به اهمیت دادههای حوزه سلامت، بعد از این که ملاحظات قانونی حفظ حریم خصوصی بیماران مرتفع و آئین نامه مربوطه آن ابلاغ شد، خدمات پرونده الکترونیک سلامت در پنجره واحد دولت الکترونیک بارگذاری خواهد شد.
او گفت: در حال حال حاضر وضعیت کرونای بیماران و استعلام کارت واکسن فارسی و دیجیتال در قسمت استعلامات پنجره واحد دولت هوشمند قرار گرفته اند. از نظر حجم پوشش جمعیتی بیش از ۳۰ درصد خدمات وزارت بهداشت به پنجره واحد دولت الکترونیک متصل شده اند.
موحد، معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات گفت: کمتر از ده درصد خدمات وزارت بهداشت به پنجره واحد دولت الکترونیک متصل شده اند.
او گفت: دانشگاههای علوم پزشکی باید به پنجره واحد متصل باشند و منظور از اتصال دسترسی راحت مردم به خدمات است.
حجت الاسلام شجاعی نیز گفت: بر اساس قانون و در مهلت مقرر تمام دستگاهها باید به پنجره واحد دولت الکترونیک متصل بشوند که در غیر این صورت تخلف انجام داده اند.